(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Розглядається система створення та впровадження за єдиним стандартом інформаційних ресурсів навчального призначення з дистанційним доступом для самостійної підготовки. Комп’ютерна система створення інформаційних ресурсів навчального призначення, що запропонована не вимагає від викладачів знань інформаційних технологій. Також пропонується використання захищеної системи документообігу з метою забезпечення цілісності, достовірності навчального матеріалу, захисту від несанкціонованого доступу, захисту авторських прав.