(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Розглядаються питання впровадження інформаційно-комунікаційної технології збору та опрацювання звітної інформації ВНЗ. Пропонується автоматизувати процес підготовки основних звітів ВНЗ. На базі системи, що пропонується можливо впровадити електронний документообіг між Міністерством освіти і науки та ВНЗ України.