(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У статті викладено призначення, функції, структуру, зміст бази електронних документів та основні питання апаратно-програмної архітектури інформаційної системи нормативно-правового, науково-методичного забезпечення навчальної та методичної роботи вищого навчального закладу.