(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Стаття присвячена проблемам запровадження компететнісного підходу до формування змісту освіти. Здійснено порівняльний аналіз досвіду країн Європи та України у обговоренні переліку ключових компететностей. Розкрито перспективи для України в питаннях інтеграції компетентнісного підходу до змісту навчальних програм.