(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У статті проаналізовано проблеми при створенні сучасних навчальних матеріалів (СНМ), а також існуючі рішення в області засобів створення цих матеріалів, наведені їх недоліки та запропоновані шляхи їх усунення. Пропонується створення нового комплексу, який буде підтримувати роботу (створення, накопичення та відтворення) з СНМ декількох типів, шаблонами, інтерактивними елементами, які можуть демонструвати динамічні процеси, а також підтримувати банк СНМ з можливостями пошуку, сортування, та групування.