(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У роботі розглядаються питання класифікації комплексів багатостадійної обслуговуючих системи згідно до співвідношень вхід-вихід та автоматичного групування комплексів шляхом аналізу графа складу кінцевого виробу.