(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У роботі розглянуто актуальне завдання вибору електронного учбового модуля. Розроблений метод вибору, що дозволяє враховувати різні вимоги і переваги того, хто навчається по кожному з критеріїв вибору, і алгоритм реалізації цього методу. Запропонований підхід дозволив не тільки отримати кількісні оцінки для кожної з альтернатив і вибрати якнайкращу, але і перевірити правильність оцінки.