(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Розглянута АСУ вузом, що включає підсистеми «Учбові і робочі плани, графіки учбового процесу», «Розрахунок навантаження і штатів», «Розподіл навантаження між викладачами», «Формування розкладів», «Диспетчер зайнятості аудиторій і викладачів», «Деканат», «Методичне забезпечення», «Планово – фінансовий відділ» і ін. Розглянуті питання адаптації учбових модулів до особливостей тих, кого навчають.