(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
В статті обгрунтовано необхідність поглиблення інтеграційних зв’язків між бізнес-структурами та університетами в умовах невизначеності підприємницького середовища в Україні. В цьому контексті виявлено наявні протиріччя між потребами реального бізнесу та компетенціями, які продукують університети. З метою усунення цих недоліків проведено дослідження щодо пошуку шляхів та механізмів трансформації поточної ситуації у вищих навчальних закладах в напрямку більш адекватного реагування на потреби ринку праці.