(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Використання нетрадиційних форм проведення занять сприяє зацікавленості у вивченні предмету, розвиває творчу самостійність студентів, привчає до роботи з різними джерелами знань.Такі форми проведення занять різноманітять традиційність навчання, пожвавлюють думку.У статті розглянуто такі форми, як дебати, кросворди, наукове есе, доповіді, ділові ігри.