(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Стаття присвячена питанням експрес-діагностики рівня розвитку комунікативної культури викладача за допомогою комп’ютерного тестування та аналізу комп’ютерної програми тестування, яка базується на факторно-критеріальній моделі кваліметричного оцінювання комунікативних якостей викладача.