(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Аналізуються дидактичні вимоги до педагогічної діагностики і особливості їх реалізації в умовах активного застосування ІКТ у навчальному процесі вищої школи. Розглядаються питання етики педагогічної діагностики. Виділяються етичні аспекти, що пов’язані із застосуванням автоматизованих діагностичних систем.