(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Представлені результати моделювання виміру якісних характеристик навчальних матеріалів для забезпечення моніторингу якості електронних навчальних інформаційних ресурсів вищого навчального закладу. Як ілюстрація використовується система дистанційного навчання «Херсонський віртуальний університет».