(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У статті розглядається проблема професійної підготовки фахівців з економічної кібернетики засобами інформаційно-комунікаційних технологій. Підкреслюється необхідність фахівців з економічної кібернетики для сучасної економіки та роль інформаційних технологій у їх професійній діяльності. Аналізуються дисципліни у професійній підготовці фахівців з економічної кібернетики та теми з цих дисциплін, які безпосередньо пов’язані з інформаційно-комунікаційними технологіями. Розглядаються проблеми, які пов’язані з практичної професійної підготовки фахівців спеціальності «Економічна кібернетика».