(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Дана стаття представляє програмний модуль «Середовище розв’язання» інтегрованого програмного середовища MathLogic v.2, (МЛ2), яке виконано в рамках проекту Terra Mathematica у лабораторії розробки та впровадження педагогічних програмних засобів. У статті описана структура ПМ «Середовище розв’язання», розкриті особливості її функціональності, а також технології та методи, які були використані для їх реалізації.