(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Стаття присв’ячена проблемі створення системи автоматизованого тестування олімпіадних задач. Головна мета данної доповіді – поділитися досвідом в розробці та впровадженні програмних засобів для автоматичного оцінювання.