(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У статті розглядається відповідність інтегрованого середовища вивчення курсу «Основи алгоритмізації та програмування» до вимог міжнародних стандартів якості систем дистанційної освіти IMS та SCORM.