(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У даній статті представлена характеристика процесу тестування, а також розглянуті різні типів питань тесту, які реалізовані в системі дистанційного навчання «Херсонський Віртуальний Університет, 2.0».