(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У даній статті будуть розглянуті архітектура та переваги інтеграції модулю «Лабораторні роботи» середовища дистанційного навчання «Основи алгоритмізації та програмування».