(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У даній статті теоретично проаналізовано питання щодо вивчення курсу лінійної алгебри як однієї із фундаментальних розділів математики. Запропоновано виклад матеріалу проводити методом застосовування «Середовища розв’язання задач».