(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Проаналізовано стан успішності студентів в інтегрованому середовищі вивчення курсу «Основи алгоритмізації та програмування» за модулями «Бібліотека задач» та «Поточний контроль». Виявлені можливості для покращення рівня якості знань студентів.