(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2008)
Стаття присвячена проблемам навчання IT-фахівців в українських університетах. Розглядається значення різних областей знань, вказуються здібності та навички, які вимагаються від сучасного IT-фахівця. Запропоновано приклад учбового плану, який охоплює достатнє математичне навчання, містить ядро CC2001 в сфері інформатики, а також забезпечує всі необхідні навички.