(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2008)
У статті викладені основні проблемні питання та завдання щодо використання інформаційно-комунікаційних технологій в діяльності органів державної влади та при підготовці державних службовців. Наведена послідовність щодо запровадження інформаційно-комунікаційних технологій в управлінську діяльність та приклади опанування комп’ютерною грамотністю відповідно до стандартів ECDL в межах співпраці з європейськими партнерами.