(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2008)
Представлений оригінальний графічний спосіб формалізації когнітивної схеми об’єкта діяльності й логіки її формування. Проведено модельний розгляд суб’єкта, об’єкта й процесу навчальної діяльності.