(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2008)
У даній статті розглядаються питання впровадження нових інформаційних технологій у навчальний процес та нових підходів до ефективного використання ІКТ в навчанні. Розглянуто концепцію компонентно-орієнтованого підходу, його особливості та сфери застосування. Показана структура сучасного педагогічного програмного засобу, коротко розглянуто призначення кожного з модулів. Показано один з сучасних підходів до наповнення контентом навчальних курсів.