(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2008)
Методи викладання математичних дисциплін повинні відповідати вимогам сучасної науки і техніки, потребам суспільства. У статті аналізуються основні компоненти системи математичної підготовки майбутніх фахівців авіаційної галузі, особливості викладання вищої математики для студентів першого і другого курсів, підкреслюється необхідність алгоритмічного підходу у викладанні з перших кроків навчання у вищому учбовому закладі.