(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2008)
В даній статті надаються відомості про призначення педагогічного програмного засобу “Алгебра, 7 клас” та його основні характеристики, відображено також методичні аспекти проведення уроку у мережевому варіанті.