(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2008)
У даній статті мова йде про впровадження нових інформаційних технологій в процесі вивчення математичної логіки у Херсонському державному університеті. Розглядаються питання методики навчання основам математичної логіки з використанням інтегрованого програмного середовища “МатЛог”.