(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2007)
В статті розглядається еволюція університетських on-line програм у США і описуються провідні стратегічні можливості, що пропонуються сучасним університетам. Програма пропонує можливі оперативні плани для університетів, зацікавлених в отриманні конкурентної переваги у міжнародному дистанційному навчанні в цілому світі.