ІТЕРАЦІЙНІ АЛГОРИТМИ ЗНАХОДЖЕННЯ ЧИСЕЛ З ФІКСОВАНИМИ ЧАСТОТАМИ ЇХ СИМВОЛІВ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2015)
Кожна система числення має свій алфавіт, який використовується для символічного зображення числа. Історично першою системою зображення дійсних чисел була s-адична система числення (1
Keywords: s-адичне зображення; частота символа «і» в s-адичному зображенні числа х; нормальне число; ітераційний алгоритм; програма; факультатив