ВИВЧЕННЯ РОЗВИТКУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ В ЧАСИ УНР ЗА ДОПОМОГОЮ ЕЛЕКТРОННИХ ПРЕЗЕНТАЦІЙ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2015)
Розвиток у студентів компетенцій, які складаються з трьох основних груп (загальних, інструментальних, міжособистісних), сприяє забезпеченню високої якості. Інструментальні компетенції позначають "комп'ютерні навички та здібності управління інформацією". Це є причиною, чому педагогічні кадри і студенти повинні освоювати інформаційні технології на відповідному рівні.     У статті розглядаються структурні та методологічні особливості використання електронної презентації на тему «Розвиток дошкільної освіти у часи УНР» на лекціях, семінарах та під час самостійної роботи студентів.     Представлена методологія використання матеріалів електронної презентації сприяє інтерактивній діяльності студентів та викладачів. Вона розглядається як комплекс різних завдань. Це сприяє пізнавальній діяльності, заохочує інтерес для освоєння змісту, направляє студентів використовувати активні методи навчання.
Keywords: індивідуальна робота студентів; електронні презентації; зміст; лекції; методи; методологія; семінари; способи