3D - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ РЕКУРСИВНИХ РОЗГОРТОК З ДОПОМОГОЮ СИСТЕМ КОМП’ЮТЕРНОЇ МАТЕМАТИКИ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2014)
В роботі розглядається алгоритм побудови N-вимірних рекурсивних розгорток Пеано. Приводиться їх двовимірна та тривимірна реалізація з допомогою системи комп’ютерної математики Mathematica 7.0. Обговорюються питання редукції багатовимірного простору до одновимірного при обчисленні кратних інтегралів.
Keywords: рекурсивні розгортки; тривимірна графіка; комп’ютерна математика; кратні інтеграли