ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ КОНТРОЛЮ ЗНАНЬ ЯК ЗВОРОТНОГО ЗВ’ЯЗКУ В СИСТЕМАХ КОМП’ЮТЕРНОЇ МАТЕМАТИКИ НАВЧАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2014)
У даній статті розглядаються системи комп’ютерної математики навчального призначення з інтелектуальними властивостями, орієнтованими на підтримку практичної діяльності користувачів - учнів та викладачів. Представлено контроль знань як форму зворотного зв’язку в системах інформаційного забезпечення процесу навчання.
Keywords: електронні дидактичні матеріали; контроль знань; модель системи навчання; Програмні системи навчального призначення; тести