ЕЛЕКТРОННИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК “УКРАЇНСЬКА ДУХОВНА МУЗИКА”:ЗМІСТ, СТРУКТУРА, РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИКОРИСТАННЯ У ПЕДАГОГІЧНОМУ ВИШІ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2014)
У статті презентований електронний навчальний посібник “Українська духовна музика”, створений для студентів педагогічних вишів – майбутніх учителів музики.Розглянуто зміст, структуру навчального посібника, вимоги до комп’ютера та методичні поради до використання на заняттях з курсу історії української музики та у самостійній роботі студентів.
Keywords: українська духовна музика; електронний навчальний посібник; зміст; структура