ІНТЕГРАЦІЯ «ХМАРНИХ ОБЧИСЛЕНЬ» ДО ПРОЦЕСУ НАВЧАННЯ У ВИЩІЙ ШКОЛІ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2014)
Для удосконалення процесу навчання має сенс використовувати такі потужні технології як «хмарові обчислення», які, підтримуючи традиційні форми навчання, є новим етапом розвитку освіти та економічно вигідним, ефективним і гнучким способом задоволення потреб тих, хто навчається, у здобутті нових знань.
Keywords: Хмарні обчислення; хмарні технології; хмарні сервіси