КОНЦЕПЦІЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДТРИМКИ ВИВЧЕННЯ МОВ ТА ТЕХНОЛОГІЙ ПРОГРАМУВАННЯ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2014)
В статті розглянуто концепцію програмного забезпечення підтримки вивчення мов та технологій програмування. Проаналізовано існуючі системи для самостійного вивчення предметів, пов’язаних з програмуванням. Показані необхідні складові системи підтримки вивчення мов та технологій програмування, орієнтованих на самостійну роботу.
Keywords: програмування; навчання; дистанційна освіта; контроль знань; підтримка практичної діяльності