ПІДХОДИ ДО ВИМІРЮВАННЯ ЯКОСТІ ДИСТАНЦІЙНИХ КУРСІВ МЕТОДАМИ НЕЧІТКОЇ ЛОГІКИ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2014)
У статті розглянуті деякі аспекти оцінювання якості дистанційного навчання,зокрема дистанційних курсів. Запропоновано перелік кількісних та якісних показників, що вимірюють якість дистанційного курсу, та їх бальну оцінку. Описано методичні засади використання нечіткої логіки для оцінювання якості дистанційного курсу.
Keywords: дистанційне навчання; якість дистанційного курсу; оцінювання якості; нечітка логіка