НОВІТНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ДИСТАНЦІЙНОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2014)
У статті аналізується сучасний стан дистанційної освіти в Україні та висвітлюються нагальні проблеми, для рішення яких розроблено нове Положення про дистанційне навчання.
Keywords: дистанційна освіта; дистанційне навчання; електронні освітні ресурси