ОСНОВНІ АСПЕКТИ СТВОРЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2014)
У статті розглядаються принципи створення інформаційної системи менеджменту наукових досліджень. Описано вимоги до розробки корпоративних інформаційних систем автоматизації наукових досліджень. Представлено інформаційну систему менеджменту наукових досліджень у НАПН України ІС «Наукові дослідження». Описано інтерфейс системи та механізми роботи з документами.
Keywords: Інтернет; інформаційна система; документ; менеджмент; наукові дослідження; портал