ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ УПРАВЛІННЯ НАВЧАННЯМ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
Представлені результати досліджень з визначення особливостей використання інтелектуальних технологій для реалізації синергетичної моделі автоматизованого управління індивідуалізованим навчанням.
Keywords: автоматизована система управління навчанням; синергетична модель управління; інтелектуальні технології управління