НАВЧАЛЬНА ДИСЦИПЛІНА «ЕЛЕКТРОННИЙ ДОКУМЕНТООБІГ ТА ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ» ЯК СКЛАДОВА СИСТЕМИ ФОРМУВАННЯ КОМП’ЮТЕРНО-ІНФОРМАЦІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАГІСТРІВ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
Стаття присвячена проблемі формування професійної комп’ютерно-інформаційної компетентності магістрів державної служби.Проаналізовано структуру і змістове наповнення рівнів комп’ютерно-інформаційної компетентності магістрів, обгрунтовано мету, завдання та зміст дисципліни «Електронний документообіг і захист інформації».
Keywords: магістри державної служби; комп’ютерно-інформаційна компетентність; електронний документообіг; захист інформації