ВИКОРИСТАННЯ ЗАСОБІВ ІКТ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
У статті окреслено основні зміни, що відбулися в системі освіти упродовж останніх років; відображено нові освітні перспективи для дітей з особливими потребами;визначено можливості використання засобів ІКТ для підвищення якості інклюзивної освіти.
Keywords: засоби ІКТ; інклюзивна освіта; навчання дітей з особливими потребами; якість освіти