ФОРМУВАННЯ ФАХОВИХ ЕКОНОМІЧНИХ КОМПЕТЕНЦІЙ СТУДЕНТІВ ЗАСОБАМИ ПРАКТИЧНО-ОРІЄНТОВАНОГО ІНТЕРАКТИВНОГО НАВЧАННЯ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
У статті аналізуються методи навчання економістів за допомогою практичноорієнтованого інтерактивного навчання: метод карт, кейс-метод, інформаційні технології навчання
Keywords: метод карт; кейс-метод; інформаційні технології навчання; електронний щоденник