СЕМАНТИЧНІ ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЇХ ВПРОВАДЖЕННЯ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
В статті розглядаються проблеми впровадження електронних підручників. Введено поняття рівнів оцифровки контенту. Введено поняття семантичного підручника. Показана роль електронних підручників та електронних бібліотек в наданні доступу до навчальногоконтенту. Розглянуті питання форматів електронних підручників. Розглянуто передумови та проблеми широкого впровадження та розповсюдження електронних підручників.
Keywords: семантичний електронний підручник; інформаційна система; бібліотека; доступні знання; формати файлів