ВИКОРИСТАННЯ НОВИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ВИВЧЕННІ СТУДЕНТАМИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
У статті розглянуто особливості використання нових інформаційних технологій у навчанні майбутніх учителів іноземній мові; охарактеризовано дидактичні можливості інформаційних технологій у навчанні англійської мови
Keywords: інформаційні технології; використання інформаційних технологій; Інтернет; комп’ютерні програми; інтернет- ресурси