ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ ДО ПРОФЕСІЙНОГО СПІЛКУВАННЯ МАЙБУТНІХ РЯТУВАЛЬНИКІВ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
У статті розглядається суть, зміст і модель формування готовності до професійного спілкування майбутніх рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій у процесі їхнього навчання у ВНЗ з використанням інформаційно-освітнього середовища та проектної технології навчання «Веб-квест».
Keywords: готовність до професійного спілкування; компетентнісний підхід; спілкування; службове спілкування