РЕСУРС НАВЧАННЯ «WIKI-ДОКУМЕНТ» В СИСТЕМІ «ХЕРСОНСЬКИЙ ВІРТУАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ» (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
Представлені результати з моделювання електронних інформаційних ресурсів навчання на основі Wiki-технологій. Застосування такої моделі проілюстровано на прикладі розробки програмного модуля системи дистанційного навчання «Херсонський віртуальний університет» для створення та використання Wiki-документів.
Keywords: wiki; вікі-документ; вікі-технологія; електронний ресурс навчання; Херсонський віртуальний університет