ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ КОМП‘ЮТЕРНОГО МОДЕЛЮВАННЯ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ З ПЛАНУВАННЯ І АНАЛІЗУ ЕКСПЕРИМЕНТУ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2014)
В статті розглядається проблема підвищення ефективності навчання студентів з планування і аналізу експерименту із застосуванням можливостей комп‘ютерного моделювання, а саме: проведення експериментів з готовими моделями процесів,використання спеціальних систем моделювання.
Keywords: процес навчання; комп‘ютерне моделювання; комп‘ютерна модель; система моделювання; експеримент