ЗАСОБИ СТВОРЕННЯ СИСТЕМ АВТОМАТИЧНОГО НАСТРОЮВАННЯ ДЛЯ ЕФЕКТИВНОГО ВИКОНАННЯ ПРИКЛАДНИХ ПАРАЛЕЛЬНИХ ПРОГРАМ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
У роботі пропонуються програмні засоби для автоматичного створення автотюнерів – програмних застосунків для оптимізації виконання прикладних паралельних програм у цільовому обчислювальному середовищі.
Keywords: автотюнінг; паралельні алгоритми; фреймворк; техніка переписувальних правил; прагми