ПРОБЛЕМА РОЗВИТКУ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ НАУКОВИХ ПРАЦІВНИКІВ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
Стаття присвячена проблемі розвитку інформаційно-комунікаційної компетентності науковців. Запропоновано Навчальну програму використання електронних бібліотек (далі Програма), надано рекомендації щодо викладання Програми, які допоможуть підвищити рівень інформаційно-комунікаційної компетентності науковців,навчать основним правилам роботи з науковою електронною бібліотекою, методаммодернізації професійної діяльності завдяки технологіям і ресурсам наукових електронних бібліотек.
Keywords: інформатизація; інформаційні і комунікаційні технології; електронні бібліотеки; програмне забезпечення EPrints; підготовка науковців